torsdag 28 april 2011

LEVA i vår!

Nya kockar i köket och bättre kök!. Vårbruk som det heter i det gamla bruks och bondesamhället, det är nog just vad vi gör nu, fast andra grejer... som att förså i växthuset, plöja upp markområdet bakom "stora" ladan, klippa grenar, beskära träd och buskar, kratta fram marken...

Vitsippsmattan har slagit ut och sköljer skogsleken med vår. Vi lagar bänkar, så att det finns sittplatser när ni kommer. Kalkar växthuset med "skuggpasta" så det blir en skön plats också för soliga dagar. Vi längtar till att ni alla är här med oss!


Ingen VALBORGSELD! Vi ville ha den på området mitt emot oss vid Oskarstenen, så att elden skulle få plats, men snöbergen har sakta gjort om eldplatsen till en insjö.
1 kommentar:

  1. Tack leva för morgonens tidningsartikel ang krav.Vi har varit med i krav men vi är så små så vi klarar helt enkelt inte all dokumentation mm.Vi jobbar redan alla timmar som vi inte måste sova och hinner helt enkelt inte med krav.Inget snyft med de vi har själv valt detta men det är fakta bakom varför..Vi " gick ur" och den kritik och de otrevliga kommentarerna som vi fått (av andra kravmedlemmar)har gjort så ont och tagit så mycket kraft så man blir så ledsen.Vårt tänkande om närproducerat kommer vi alltid att ha men vi klarar inte allt "runt" att vara kravcertifierad som finns tyvärr.Att ni som är större inte klarar kravs krav gör att reglerna kanske behövs ses över.Tack.

    SvaraRadera