onsdag 16 juni 2010










Stress, stressigare ... smygöppning på lördag. Peter håller på och fixar en fantasieggande vattenlek, Jacob och Karin målar, Helena leder bygget och ser fortfarande glad ut, Catharina överblickar odlingarna och Hanna pratar i mobil samtidigt som det pågår en modeplåtning precis bredvid. Det säger något om stämningen just nu ute på ladorna, allt händer samtidigt och huller om buller. Vi skulle ljuga om vi sa att vi inte kände av nerverna en smula, samtidigt som allt känns så spännande. Kom förbi på lördag och känn lite på atmosfären, ladorna vill gärna borsta av sig det värsta byggdammet för er skull. Göra sig lördagsfina, grilla lite lamm, luta sig tillbaka med lite skön musik. Hämta andan i gott sällskap.

6 kommentarer:

  1. Fantastiskt ställe, jätte fint. Tänk bara på en sak att det blir lätt lite "sekt"liknande över det hela och det blir lite jobbigt för oss som inte tilhör"sekten".Hur ska alla känna sig välkomna? Hur ska alla bli respekterade och behandlade med respekt och inte med dålig "attityd" vilket jag och min familj blev när vi var där på valborg. Kändes tråkigt att bli avbryten av en av er när vi var lite intresserade och hade några frågor. Vi kommer att komma igen för vi brinner för att leva och tänka ekologiskt. Tänk på att alla som driver en verksamhet brinner för sin sak och alla borde respekteras och inte sågas med förutfattade meningar.Vi gör alla det vi tror är rätt.Lycka till med öppningen på Lördag.

    SvaraRadera
  2. Hej.
    Längtar till ni ska öppna
    Mvh Maria

    SvaraRadera
  3. Hej Anonym,

    Vad kul att du tycker det blir fint, det tycker vi med! Vi känner dock inte igen oss i din beskrivning från Valborg så kom gärna förbi så reder vi ut eventuella missförstånd.

    När det gäller "sektkänslan" du skriver om så ställer vi oss lite frågande. Vi samarbetar ju med mer än 30 olika gotländska företag och producenter, och nya tillkommer hela tiden, så det blir ju en väldigt stor sekt :).

    Tack för lyckönskningarna också, imorgon kommer en massa bilder från både invigningen och förberedelserna!

    @ Maria: Vi längtar vi med! Kul om du kommer!

    SvaraRadera
  4. Oj, vi missade smygpremiären. När kommer nästa, eller när går ni igång skarpt?
    Jättekul och efterlängtat initiativ!
    Mona

    SvaraRadera
  5. ...och allra bäst var Helenas sång!!
    Lycka till Leva!

    SvaraRadera
  6. @Mona: Synd att du missade kalaset i lördags, men kom på torsdag i nästa vecka för då öppnar vi på riktigt! Du är varmt välkommen!

    SvaraRadera