måndag 21 juni 2010

Tre dagar på LEVA







Den 17–19 juni har varit tre helt fantastiska dagar för oss ute på kungsladorna. I fredags hade vi en liten inofficiell rundvisning för några inbjudna och i lördags var det stor baluns med en massa bra band och gott att äta och dricka. För att trolla fram lador i feststass fick vi helt enkelt strunta i ärtsoppan och pannkakorna i torsdags och pyssla som om alla morgondagar var invigningsdagar. Vi rullade gräsmatta, vagnar med varor, rollers och till slut oss själva i säng. Trötta men lyckliga, lite som Askungen med undantaget att vi förhoppningsvis slipper se ladorna tappa färgstassen och putsen vid midnatt.

Och nu koncentrerar vi oss på den officiella öppningen den 1 juli och det blir lite tyst här någon vecka eller så. Tills vi kan återkomma med mer information om öppningen och programmet för juli. Men först vill vi rikta ett stort varmt tack till alla som kommit och gjort dessa dagar så fina! Hoppas ni fick en skön stund hos oss och kommer tillbaka snart och ofta!

Vi hörs snart igen!

2 kommentarer:

  1. Missade tyvärr smygtitten i helgen, men kommer definitivt vara på plats till premiären. Känner på mig att jag kommer att stormtrivas hos er. Ett projekt helt i min smak.

    Vi ses!

    SvaraRadera
  2. Underbart ställe, vi stannade flera timmar... Men tyvärr är vi bara turister, annars skulle jag söka jobb hos er...

    SvaraRadera